UMBRO Core Mark Vest Oransje SR

Markeringsvest i mesh med logo

Varenr: 185412
Alt. varenr: 171110870SR
UMBRO Core Mark Vest Oransje SR Markeringsvest i mesh med logo UMBRO Core Mark Vest Oransje SR Markeringsvest i mesh med logo
FargeOransje
UMBRO Core Mark Vest Hvit SR Markeringsvest i mesh med logo
UMBRO Core Mark Vest Neongul SR Markeringsvest i mesh med logo
UMBRO Core Mark Vest Oransje SR Markeringsvest i mesh med logo
UMBRO Core Mark Vest Rosa SR Markeringsvest i mesh med logo
UMBRO Core Mark Vest Turkis SR Markeringsvest i mesh med logo
Str.
Størrelsesguide
109,-
-+
Forventet 25.04.2024

Markeringsvest i teknisk stretchmaterialet, noe som gjør den svært behagelig på under trening. Finnes i flere freshe farger.

Markeringsvest som passer til alle aktiviteter der det er viktig å skille lagene. Med Core mark vest gjør du det med stil!

Core Mark Vest er laget i teknisk stretchmateriale. Dette gjør at du får optimal bevegelighet under treningen, samtidig som den er svært behagelig å ha på. Core Mark Vest finnes i flere friske farger, og er meget slitesterke.

  • Friske farger som lett skiller lagene.
  • Teknisk stretchmateriale.
  • Stor Umbrologo i front.
  • Liten Umbrologo bak i nakken.
  • Slitesterke.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.